Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU pe platforma societăţii de prelucrare a lemnului Holzindustrie Schweighofer Sebeş

Publicat

holtzindustrie holzindustrie Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului. Flăcările au izbucnit în curtea firmei cu sediul pe strada Industriilor.

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat şi pompierii au intervenit pentru stingerea acestuia.

UPDATE: Incendiul a izbucnit pe platforma Holzindustrie Schweighofer din Sebeş, au confirmat persoane din zonă.

UPDATE 1: Reprezentanţii companiei Holzindustrie Schweighofer Sebeş au transmis precizări în legătură cu incendiul izbucnit marţi.

“Astăzi, în jurul orei 16.00, la depozitul de bio-masă a avut loc un incendiu. Echipa internă de pompieri este bine pregătită și a intervenit conform planurilor de intervenție de urgență, astfel încât nici o persoană nu a fost pusă în pericol și nu au existat victime. Tot conform planului de intervenție, au fost anunțați și pompierii militari, care au sosit la fața locului și au coordonat localizarea și lichidarea incendiului.

Chiar dacă intervenția s-a desfășurat în condiții corespunzătoare, vom efectua o investigație completă a cauzelor care au dus la producerea incendiului, și vom lua toate măsurile necesare de îmbunătățire așa încât, pe viitor, să prevenim orice astfel de evenimente nedorite. Siguranța angajaților este prioritatea nr. 1 a firmei noastre, a declarat Răzvan Cosma, director HS Sebeș”.

UPDATE 2: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit marți, la ora 15.58, pe strada Industriilor din municipiul Sebeș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale combustibile aparținând unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului.

Pompierii militari au acționat cu patru autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al societății comerciale. La locul intervenției s-a deplasat și grupa operativă pentru coordonarea intervenției.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars aproximativ 15 tone de deșeuri de rumeguș și lemn.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.

Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 25.000 de lei.

Nu au fost persoane rănite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax