Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încep lucările de modernizare pe străzile Izvorului, Nicolae Labiș și Barbu Catargiu din Alba Iulia. Cetățenii, rugați să se branșeze la utilități

Publicat

santier strazi Primăria Alba Iulia anunță cetățenii care dețin imobile pe străzile Barbu Catargiu, Izvorului și Nicolae Labiș că vor începe lucrările de modernizare, motiv pentru care sunt rugați să ia măsuri urgente de branșare la utilități.

„Vă  informăm că în perioada 15.07.2016 – 15.07.2017 se vor realiza lucrările de modernizare a străzii Barbu Catargiu, urmând ca după finalizarea acțiunii de donare a parcelelor de teren necesar, să fie atacate și lucrările de modernizare a străzilor Izvorului și Nicolae Labiș.
În acest sens rugăm cetațenii care dețin imobile pe aceste străzi și care nu au realizate branșamentele la utilități,  să ia măsuri urgente pentru a le finaliza pană la 30 septembrie 2016.
Menționam că după acest termen nu se va mai interveni în corpul drumului timp de 5 ani” a transmis Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax