Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe construirea microcentralei hidroelectrice la staţia de tratare a apei din Petreşti. Studiul de fezabilitate, transmis la Apă-CTTA

Publicat

sursa apa izvor Studiul de fezabilitate al proiectului „Microcentrală hidroelectrică aducţiune apă brută Petreşti” va fi transmis societăţii comerciale APA CTTA Alba, având în vedere că este dată spre folosinţă operatorului, pentru realizarea obiectivului. Consilierii judeţeni vor supune, vineri, la vot proiectul de hotărâre care prevede predarea documentaţiei tehnico-economice a obiectivului de la Petreşti.

Citeşte şi Microcentrală hidroelectrică în zona staţiei de tratare a apei din Petreşti. Investiţie de aproape 4 milioane lei pentru 1620 MWh pe an

La Petreşti se va realiza şi o staţie de pompare de intervenţie pentru asigurarea apei brute necesare funcţionării continue a staţiei de tratare din zonă. Finanţarea lucrărilor şi a serviciilor pentru staţia de pompare vor fi asigurate de APA CTTA Alba.

Funcţionarea acestor obiective presupune eliminarea prin echipamente specifice a unei cantităţi de energie datorate diferenţelor de nivel, respectiv a unui potenţial energetic care poate fi exploatat.

În vederea valorificării acestui potenţial a fost realizat studiul de fezabilitate „Microcentrală hidroelectrică aducţiune apă brută Petreşti”.

Realizarea obiectivului de investiţii este cuprinsă în lista „Alte cheltuieli de investiţii” defalcată pe categorii de bunuri repartizate judeţului Alba, pe anul 2014.

Ţinând cont de faptul că Staţia de pompare intervenţie pentru asigurarea apei brute necesare funcţionării continue a Staţiei de tratare Petreşti este dată spre folosinţă operatorului SC APA CTTA SA pe durata contractului, CJ Alba va transmite studiul de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de la Petreşti societăţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aotearoa

    marți, 23.09.2014 at 15:47

    SEBESUL,poate fi alimentat cu apa potabila prin cadere libera.De ce pretul este mai mare ca cel din Timisoara?sau egal cu cel din Oc.Mures,care-i la 80 km. de sursa??Recalculati-l.SEBESENI,NU VA LASATI FURATI DE CTTA-APA-CANAL====IESITI AFARA DIN ACEASTA REGIE UNDE ANGAJATII SE CALCA PE PICIOARE,IAR SALARIILE SUNT NERUSINAT DE MARI,IAR ANGAJATI SUNT IMBIRLIGATI IN TOT FELUL DE RUDENII[e un cuib de viespi]AU SALARII MAI MARI CA CEI DE LA EO-N.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax