Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe cursa pentru Biroul Oval din Casa Albă de la Horea. PNL, singurul partid care și-a stabilit candidatul

Publicat

primaria horea, casa alba din horea Cetățenii din Horea sunt din nou chemați la vot. În data de 11 iunie aceștia vor alege noul primar al comunei, după ce Corneliu Olar, ales anul trecut, a obținut un loc de deputat.  Vor intra în cursa pentru Biroul Oval din Casa Albă de la Horea candidați de la majoritatea partidelor, printre care și Marin Nicola, candidat PNL, actual primar interimar. Celelalte formațiuni politice nu și-au stabilit până în acest moment candidaţii.

Guvernul a decis ca alegerile locale în localitățile în care primarii s-au ales cu un mandat de deputat și au plecat la Capitală să aibă loc în data de 11 iunie. În județul Alba există o singură astfel de situație, în comuna Horea, unde Corneliu Olar și-a dorit din nou fotoliul de parlamentar și a lăsat primăria pentru Camera Deputaților.

În locul său a rămas, interimar, Marin Nicola, fost primar în perioada PDL. Acesta va fi și candidatul PNL pentru alegerile anticipate, liberalii fiind se pare singurii care au decis destul de repede pe cine vor avea candidat.

La PSD, situația nu este încă definitivată, cel mai probabil la finalul săptămânii se va stabili numele.

Situația este asemănătoare și la ALDE unde, potrivit președintelui organizaţiei judeţene, Ioan Lazăr, există doi candidaţi avuţi în vedere și se va decide în cel mai scurt timp.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax