Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe renovarea spaţiilor pentru funcţionarea Şcolii Profesionale Germane din Alba Iulia. Lucrări de 152.056 lei, finanţate de CJ Alba

Publicat

Încep lucrările de renovare a spațiilor din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia, în care va funcționa Școala Profesională Germană. Ordinul de executare a acestora a fost emis miercuri.

Lucrările de reparații curente, ce au ca termen de finalizare data de 8 septembrie, vor fi executate de firma Marinex SRL din Alba Iulia în baza unui contract de lucrări în valoare totală de 152.056,19 lei, inclusiv TVA, încheiat cu Consiliul Județean Alba.

Banii necesari pentru realizarea acestor investiții provin în integralitate din bugetul Consiliului Județean Alba, fiind alocați în urma ședinței CJ din data de 29 iulie.

Vor fi reparate și modernizate patru săli de clasă cu o suprafață totală de 245 mp, un hol de acces în suprafață de 48 mp, două grupuri sanitare reprezentând 36 de mp și un atelier cu suprafața de 148 de metri pătrați, urmând a se executa lucrări de zidărie, zugrăveală, vopsitorie, compartimentări cu gips-carton, placări ceramice, instalații termice și sanitare, tâmplărie din aluminiu și policarbonat.

În perioada următoare, Consiliul Județean Alba se va ocupa și de dotarea acestor spații cu mobilier și echipamente necesare pentru activitățile școlare.

Citeşte AICI mai multe detalii despre Şcoala Profesională Germană.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: CJ Alba a aprobat alocarea sumei de 420.000 de lei pentru Şcoala Germană Alba Iulia. Fonduri suplimentare pentru reparaţii curente la sediul acesteia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax