Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident la staţia Petrom, la ieşire spre Cluj. Bărbat sancţionat de jandarmi, după ce a refuzat să părăsească incinta

Publicat

Un bărbat de 30 de ani a fost sancţionat contravenţional de jandarmi, miercuri după-masa, pentru că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal şi a refuzat să părăsească spaţiul staţiei de carburanţi Petrom, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj.

În urma unui apel la 112, miercuri, 5 decembrie, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia şi a aplanat un incident izbucnit în spaţiul special amenajat pentru servirea băuturilor alcoolice din perimetrul benzinăriei Petrom. Jandarmii au constatat că între Ion M. (30 de ani), din Alba Iulia şi personalul localului izbucnise un conflict spontan deoarece clientul, aflat în avansată stare de ebrietate, nu a dorit să părăsească incinta.

Barmanul şi-a justificat decizia de evacuare a bărbatului prin faptul că acesta, aflat deja în evidentă stare de ebrietate, îi cerea în mod imperativ să-l servească în continuare cu alcool şi îi deranja pe ceilalţi clienţi.

Intervenţia echipajului de jandarmerie a dus la aplanarea evenimentului, a prevenit escaladarea violenţei şi a permis reluarea activităţii localului în condiţii normale. Jandarmii i-au explicat lui Ion M. care sunt consecinţele faptelor sale, i-au recomandat să evite pe viitor astfel de comportament şi l-au îndrumat spre casă, nu înainte însă de a-l sancţiona contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei. Totodată, barmanul – pentru că a servit cu băuturi alcoolice o persoană aflată deja în stare vădită de ebrietate – a fost sancţionat cu avertisment verbal.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax