Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Indemnizația pentru creșterea copilului va fi plafonată la 1.800 de euro. Proiectul va apărea în două săptămâni

Publicat

Lia Olguta Vasilescu Indemnizația pentru creșterea copilului va fi plafonată la 1.800 de euro, atât cât este cea maximă în Europa, a spus ministrul Muncii, Olguța Vasilescu. Aceasta a adăugat că proiectul de ordonanță va fi gata în două săptămâni. Dezbaterea pe acest subiect a izbucnit cu câteva luni în urmă când s-a aflat public că în România există indemnizații pentru creșterea copilului de peste 159.000 de lei lunar, lucru posibil din cauza modului în care a fost formulată legea. Aceste indemnizații sunt încă în plată, nu s-a schimbat nimic, a spus Olguța Vasilescu.

„Nu cred că s-a gândit cineva că se va ajunge în situația să plătești mai mult de 1,5 miliarde (lei vechi n.r.) pe lună pentru un copil. Aceste indemnizații sunt în plată și acum. Totul a fost posibil prin lege. Statul este făcut și pentru unii și pentru alții și pentru ei la ora actuală, dar vom modifica legislația, iar astfel de ieșiri din decor nu se vor mai putea produce”, a adăugat ministrul Muncii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax