Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Indemnizaţia pentru persoanele cu handicap ar putea creşte cu 30%. Posibile majorări ale pensiilor sociale, din 2015. Ce spune ministrul Muncii

Publicat

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat miercuri că indemnizația pentru persoanele cu handicap ar putea fi majorată cu 30%. Termenul de la care ar putea fi făcută această majorare urmează să fie stabilit cu Ministerul Finanțelor Publice.

„Am pregătit, am făcut calculul, astfel încât să majorăm indemnizația pentru persoanele cu handicap cu 30%. Urmează să discutăm cu Ministerul Finanțelor să vedem dacă putem să majorăm indemnizația din acest an”, a explicat Rovana Plumb.

Ministrul Muncii a mai declarat că se analizează și majorarea pensiilor mici, sociale, de 350 de lei, care din 2015 ar putea crește la 400 de lei.

„Pensiile mici sunt în continuare în analiză. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla din 2015. Este vorba despre pensiile sociale, de 350 de lei și nu numai. Probabil ne vom duce undeva la 400 de lei”, a mai spus Rovana Plumb.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihai vulcu

    duminică, 11.01.2015 at 09:21

    Salut subt din romania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax