Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Informare METEO: Intensificări temporare ale vântului. Cod galben pentru crestele Apusenilor

Publicat

vant vreme rea cod galben

vant atentionare meteo Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo, în care atrage atenția asupra unor fenomene de intensificare temporară a vântului, pe tot cuprinsul țării. Informarea este valabilă și în Alba pentru intervalul 5 octombrie, ora 15.00 – 6 octombrie, ora 10.00.  

”În intervalul menționat, vor fi intensificări ale vântului în nord-vestul, nordul și centrul țării cu viteze ce vor atinge la rafală 50 – 55 km/h, iar la munte, în special la altitudini de peste 1800 m, va sufla tare. Temporar, rafalele vor depăși 90 – 110 km/h, mai ales în jumătatea de nord a Carpaților Orientali.”, anunță ANM.

În zona Munților Apuseni, este Cod Galben de vânt, de la ora 10.10 și până la ora 16.00. ”Se vor semnala: intensificări ale vântului care, la altitudine, la rafală, vor atinge și depăși 90-100 km/h”, avertizează ANM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax