Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INFORMARE METEO: Ploi, ninsori la munte și polei, până luni dimineața. Zonele vizate

Publicat

meteoAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o informare meteo de precipitații moderate cantitativ în mare parte din țară, strat nou consistent de zăpadă în zona de munte și depuneri de polei în zonele joase de relief, fenomene ce se vor semnala începând de sâmbătă seara până luni dimineața.

Informarea meteorologică este valabilă în intervalul 18 februarie, ora 23.00 – 20 februarie, ora 10.00.

În intervalul menționat vor fi precipitații în jumătatea de sud a țării și local în centru și nord-est. În sud-vest cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 25 – 30 l/mp.

În nordul și vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munții Banatului și local în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.

În zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul și centrul Moldovei, vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax