Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Motociclişti din Aiud şi Stremţ, cercetaţi de poliţişti. Au condus sub influenţa alcoolului, respectiv fără permis de conducere

Publicat

pol

Un tânăr de 20 de ani care şi-a încercat norocul în trafic cu o motocicletă, fără să posede permis de conducere, a fost implicat într-un accident rutier. Un alt bărbat, din din Aiud, s-a urcat pe moped sub influenţa alcoolului, astfel că în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat 0,45 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 9.38, poliţiştii din Aiud au oprit pe strada Avram Iancu, pentru control, un moped condus de L.C, de 54 ani.

Întrucât conducătorul auto emana aburi de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,45 mg/litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.58, Poliţia oraşului Teiuş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea, pe strada Decebal, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului s-a stabilit că M.J., de 52 de ani, din comuna Sîntimbru, în timp ce a condus un autoturism pe strada Ardealului din oraşul Teiuş, a pătruns pe strada Decebal fără a respecta semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de C.A., de 20 de ani, din comuna Stremţ, care nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul de 20 de ani nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie şi motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax