Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Examene pentru ocuparea unor funcţii de conducere în justiţie. Vezi candidaţii la posturile de la instanţele din Alba

Publicat

Institutul Naţional de Magistratură a organizat, luni, examen pentru ocuparea posturilor de conducere de la Parchetele din Alba. La nivelul judeţului nostru au fost scoase la concurs 9 funcţii la Parchete şi 3 la instanţele de judecată.

Candidat la funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia este procurorul Augustin Lazăr, cel care ocupă şi în prezent acest post. La funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba candidează procurorul criminalist Marius Ungureanu. Menţionăm că în 16 ianuarie 2012 îi va expira delegaţia procurorului Eugen Fulop, cel care ocupă momentan această funcţie. Pentru funcţia de prim-procuror adjunct la aceeaşi instituţie s-a înscris procurorul Daniela Filip.

În luna decembrie se vor desfăşura concursuri şi pentru funcţiile de prim-procuror şi prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, respectiv prim-procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile din Câmpeni, Aiud, Blaj şi Sebeş.

La conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş s-a înscris la examen Călin Cosmin Stroie, în timp ce postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia este râvnit de Marius Aurel Motolea. Vom reveni cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax