Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inspecţia Muncii pregăteşte campanie de informare, în decembrie, privind transferul contribuţiilor sociale

Publicat

Inspecția Muncii pregătește o campanie națională de conștientizare care urmărește informarea angajatorilor privind transferul contribuţiilor sociale către salariaţi. Inspectorii vor avea în vedere completarea şi transmiterea Revisal.

Campania se va desfăşura în perioada 4 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018.

“Acțiunile inspectorilor de muncă vor fi legate de completarea şi transmiterea în registrul general de evidență a salariaților a elementelor raportului de muncă ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat. De asemenea, vom insista pentru cunoașterea și conștientizarea beneficiilor muncii legale și asupra riscurilor la care se expun atât angajații cât și angajatorii în cazurile de muncă nedeclarată. Având în vedere necesitatea operării modificărilor salariale începând cu 1 ianuarie 2018, consider că este binevenită clarificarea unor aspecte privind modul de interpretare şi de aplicare a prevederilor legale referitoare la registrul general de evidență a salariaților și în ceea ce priveşte modicările contractului individual de muncă, completarea si transmiterea datelor în REVISAL”, spune – Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat.

Potrivit sursei citate, inspectoratele teritoriale de muncă vor disemina informații referitoare la punerea în aplicare a modificărilor legislative cu privire la registrul general de evidență a salariaților și privind completarea si transmiterea elementelor raportului de muncă ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax