Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlnire între primarul Mircea Hava şi instructorii de înot de la Bazinul Olimpic. Propuneri pentru modificarea regulamentului

Publicat

hava

mircea hava, bazin Miercuri dimineaţa, primarul Mircea Hava a discutat cu instructorii de înot problemele semnalate. Reprezentanţii administraţiei locale spun că întâlnirea este rezultatul dorinţei primarului de a răspunde activ situațiilor apărute în oraş.

Propunerile instructorilor/profesorilor de înot, mediate cu cele ale departamentelor de specialitate ale primăriei vor fi incluse în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia în ședința de vineri, 20 februarie.

De luni, 9 februarie instructorii de înot de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia şi-au oprit activitatea, după ce au fost informaţi că trebuie să plătească chirie pe culoarul pe care îl folosesc pentru iniţieri de înot. Adică 40 de lei pe oră pe instructor.

Miercuri dimineaţa, administrația locală din Alba Iulia a detensionat situația apărută din cauza noului program de inițiere în înot și a tarifelor de la Bazinul Olimpic. Primarul Mircea Hava s-a întâlnit cu instructorii de înot pentru a discuta problemele semnalate.

Citeşte şi Scandal la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Instructorii de înot au intrat în grevă. Nu sunt de acord cu taxele impuse de Primărie

Miercuri, de la ora 16.30 instructorii de înot, dar şi părinţi nemulţumiţi s-au întâlnit în faţa Bazinului Olimpic pentru a protesta. Instructorii au luat această decizie după ce Primăria Alba Iulia le-a cerut să plătească atât taxa de intrare, cât și închirierea culoarului de înot pe oră. Tarifele mai mari impuse de Primărie au generat nemulţumiri atât în rândul instructorilor, cât şi al părinţilor, care se gândesc că nu mai au unde să-şi ducă copiii să înveţe să înoate.

“Regulamentul pe care l-am aplicat anul trecut la Bazinul Olimpic a avut în vedere o perioadă de analiză a eficienței activității, din toate punctele de vedere. Am spus încă de la deschidere că, mai mult ca sigur, de la 1 ianuarie 2015 vom avea un nou regulament bazat pe statisticile din exploatare” a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

În urma discuțiilor, ambele părți au concluzionat asupra operării de modificări în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic Alba Iulia.

“Ambele părți și-au expus punctul de vedere asupra regulamentului. Adevărul absolut nu este deținut doar de o singură parte. Este dorința noastră, a administrației locale, să găsim o cale care să eficientizeze activitatea Bazinului Olimpic, să creeze condițiile necesare practicării sportului, să ajutăm la dezvoltarea sănătoasă a tinerilor prin înot, dar în același timp trebuie să vedem și realitățile economice ale problemelor”, a adăugat Mircea Hava.

Citeşte şi MIERCURI: PROTEST al instructorilor de înot de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Nu vor să plătească taxele impuse de Primărie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax