Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Interpreții albaiulieni Andreea Ardelean și Paul Tomuș cântă pe „Ritmuri de mileniul III”, la Berzasca, în Caraş-Severin

Publicat

Doi dintre interpreții de muzică ușoară ai județului Alba vor participa vineri la un concurs în județul Caraș-Severin. Este vorba de Andreea Ardelean și Paul Tomuș. Concursul „Ritmuri în mileniul III” se va desfășura cu începere de la ora 20.00, în localitatea Berzasca.

Ediția a treia a concursului se va desfășura anul acesta pe durata a două zile: 26 și 27 octombrie. Organizatorii evenimentului sunt Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” – Reșița, Consiliul Local Berzasca și Casa de Cultură Berzasca.

Adresat soliștilor vocali de muzică ușoară, concursul cuprinde două secțiuni: 13-15 ani și 16-24 ani. La aceatsă a doua categorie vor participa și soliștii noștri, Andreea Ardelean și Paul Tomuș. Paul, elev în clasa a XI-a la Liceul de Muzică și Arte Plastice, vine după o participare la concursul național „X Factor”, în urmă cu câteva săptămâni. Vineri seara el va interpreta piesele: „Mi-ai luat inima și ai plecat” (Proconsul) și „Here without you” (3 Doors Open).

În lupta pentru premiile puse pe masă (Locul I – 1.000 de lei, Locul II – 700 lei și Locul III – 400 lei) se va afla și albaiulianca Andreea Ardelean. Elevă în clasa a X-a la Colegiul de Afaceri din Alba Iulia, aceasta va participa tot cu două piese: „Te iubeam” (Oana Sîrbu) și „Gigolo” (Helena Paparizou).

Serafim ARMANCA

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax