Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Intervenție ISU la un bloc din Alba Iulia: O femeie de 78 de ani a fost găsită căzută în apartament, fiind transportată la spital pentru îngrijiri

Publicat

scara interventie pompieriO femeie în vârstă de 78 de ani a fost salvată de pompieri, după o intervenție care a necesitat folosirea  autoscării mecanice. Femeia a fost găsită căzută, cu traumatisme, în apartamentul situat la etajul 4 al unui imobil din Alba Iulia.

Pompierii au fost solicitați joi dupămasă, pentru deblocarea unei uși, dintr-un apartament de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Cetate.

Vecinii au reclamat faptul că, de aproximativ două zile, nu au mai luat legătura cu locatara, o femeie în vârstă de 78 de ani. Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a acționat cu o autoscară mecanică, în colaborare cu un echipaj de la ambulanță.

Aceștia au găsit-o pe locatară căzută în locuință, cu traumatisme, fiind mai apoi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină joi, la ora 18.04, în municipiu, pe strada Arnsberg, pentru deblocarea unei uși de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autoscară mecanică, au pătruns pe geamul de la balcon, facilitând accesul echipajului de la ambulanţă.

În apartament se afla o femeie în vârstă de 78 de ani, conştientă, cu probleme de sănătate, care a fost transportată la UPU Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax