|

Întreruperi în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localităţi din judeţul Alba, după avarii la reţea, cauzate de vântul puternic

stalp electric 2Locuitori din Alba Iulia şi alte localităţi din judeţ au rămas, miercuri, fără curent, temporar, din cauza unor avarii la reţeaua de energie electrică. Este vorba despre defecţiuni cauzate de vântul puternic.

Cititori Alba24 din Alba Iulia au semnalat faptul că nu au avut curent circa două ore, după ora 11.15. Sesizările au fost din zona străzilor Lalelelor şi Vasile Goldiş.

La solicitarea Alba24, Serviciul Relaţii Publice, Comunicare din cadrul SDEE Transilvania Sud SA a transmis următoarele precizări:

Întreruperea din Alba Iulia, zona străzilor Lalelor-Vasile Goldiş, a fost provocată de o avarie în instalaţiile de medie tensiune din postul de transformare PT74 Alba Iulia, pe fondul unor rafale puternice de vânt.

Alimentarea cu energie electrică a consumatorilor a fost întreruptă între orele 11.16 şi 12.20, adică o oră şi 4 minute.

În această perioadă, au fost mai multe funcţionări ale instalaţiilor de protecţie şi automatizare (din cauza vremii nefavorabile), la defecte persistente sau trecătoare în zonele: Ciugud, Bărăbanţ, Recea – zone limitrofe Alba Iulia; Gâlceag-Oaşa (zona Sebeş); Avram Iancu şi Gârda (zona munţilor Apuseni).

Echipele Electrica sunt pregătite şi intervin pentru realimentarea în cel mai scurt timp posibil a consumatorilor”.

Reamintim că judeţul Alba se află miercuri sub avertizare Cod Galben de vânt puternic, ploi şi ninsori, la munte.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=560982avatar Publicat de pe 19 aprilie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI