Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întreruperi în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localităţi din judeţul Alba, după avarii la reţea, cauzate de vântul puternic

Publicat

stalp retea electrica

stalp electric 2 Locuitori din Alba Iulia şi alte localităţi din judeţ au rămas, miercuri, fără curent, temporar, din cauza unor avarii la reţeaua de energie electrică. Este vorba despre defecţiuni cauzate de vântul puternic.

Cititori Alba24 din Alba Iulia au semnalat faptul că nu au avut curent circa două ore, după ora 11.15. Sesizările au fost din zona străzilor Lalelelor şi Vasile Goldiş.

La solicitarea Alba24, Serviciul Relaţii Publice, Comunicare din cadrul SDEE Transilvania Sud SA a transmis următoarele precizări:

Întreruperea din Alba Iulia, zona străzilor Lalelor-Vasile Goldiş, a fost provocată de o avarie în instalaţiile de medie tensiune din postul de transformare PT74 Alba Iulia, pe fondul unor rafale puternice de vânt.

Alimentarea cu energie electrică a consumatorilor a fost întreruptă între orele 11.16 şi 12.20, adică o oră şi 4 minute.

În această perioadă, au fost mai multe funcţionări ale instalaţiilor de protecţie şi automatizare (din cauza vremii nefavorabile), la defecte persistente sau trecătoare în zonele: Ciugud, Bărăbanţ, Recea – zone limitrofe Alba Iulia; Gâlceag-Oaşa (zona Sebeş); Avram Iancu şi Gârda (zona munţilor Apuseni).

Echipele Electrica sunt pregătite şi intervin pentru realimentarea în cel mai scurt timp posibil a consumatorilor”.

Reamintim că judeţul Alba se află miercuri sub avertizare Cod Galben de vânt puternic, ploi şi ninsori, la munte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax