Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţii de 2,3 milioane lei în cinci centre sociale multifuncţionale la Zlatna, Blaj, Cugir, Aiud şi Abrud. Vor fi predate administraţiilor locale

Publicat

centru cugir Între Consiliul Judeţean Alba şi primăriile Blaj, Cugir, Abrud, Aiud şi Zlatna se va semna un protocol de preluare a documentaţiei privind lucrările la cinci centre sociale multifuncţionale care au fost reabilitate. Imobilele au fost dotate cu aparatură medicală, IT şi mobilier pentru a fi utilizate în furnizarea de servicii sociale pentru copii cu dizabilităţi multiple. Lucrările la centrele sociale au fost în valoare totală de 2.334.339,96 lei.

Centrele sociale multifuncţionale pentru persoane cu dizabilităţi au fost amenajate sau reabilitate la Abrud, valoare lucrărilor fiind de 511.117 lei, la Aiud (499.145 lei), Blaj (586.503 lei) şi Cugir (505.224 lei).

Contractul de finanţare în cadrul POR privind reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale a fost semnat în septembrie 2009 de Ministerul Dezvoltării Regionale, ADR Centru, CJ Alba, DJASPC Alba şi cele cinci administraţii locale, Blaj, Aiud, Cugir, Abrud şi Zlatna, pentru proiectul „Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale Alba”.

Imobilele pentru care s-au derulat lucrări de reabilitare şi amenajare au următoarele suprafeţe:

Abrud – 360 mp

Aiud – 460 mp

Blaj – 221 mp

Cugir – 173 mp

Zlatna – 140 mp

Vineri, consilierii judeţeni vor supune la vot proiecul de predare-preluare a documentaţiei tehnico-economice aferente lucrărilor „Amenajare/ Reabilitre centre sociale multifuncţionale pentru persoane cu dizabilităţi”, realizate prin proiectul „Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale Alba”, în cadrul POR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax