|

Ioan Dîrzu: 14 milioane de euro de la Guvern pentru Centenar. Bani pentru Restaurarea Sălii Unirii, reabilitări de drumuri și construcția Monumentului Unirii

dirzu articol smallDeputatul PSD Ioan Dîrzu a anunțat într-un comunicat transmis presei că Guvernul PSD a alocat sume importante pentru obiectivele de investiții din județul Alba cu ocazia Centenarului.
Deputatul de Alba spune că pe langă cele 2.2 milioane de euro alocați pentru restaurarea Sălii Unirii, și 7.6 milioane de euro pentru reabilitarea unor drumuri, la ultima rectificare bugetară din 13 septembrie au fost alocate fonduri în valoare de peste 4 milioane de euro pentru construcția Monumentului Unirii.

”O asemenea dată și o asemenea aniversare nu se cuvin lăsate pe seama improvizației politice, și a dorinței de a epata a unora, și de aceea trebuie să fim prevăzători și să scoatem de pe acum aniversarea de sub influența perturbatoare a acestor potențiale turbulențe politice, pregătindu-i din timp finanțarea și organizarea.

Asemenea Revoluției din decembrie 1989, Marea Unire au facut-o EI, oamenii obișnuiți, meșteșugarii, ostașii, și o mână de intelectuali adevarați, milioane de oameni care și-au dorit o altfel de Românie, a cinstei și corectitudinii, meritocrației si progresului.Toate acestea ni le dorim și am demonstrat că putem să dăm mână cu mână și să contribuim la reușita anului 2018”- spune Ioan Dîrzu.
”Proiectul construirii unui monument al Marii Uniri la Alba Iulia este vechi de nouă decenii, însă, din considerente financiare, a fost abandonat şi reluat de mai multe ori. Prin această sumă de peste 4 milioane de euro alocată de Guvern acest proiect va deveni în sfârșit realitate, iar în 2018 vom sărbători împreună la Alba Iulia Centenarul României Mari!”- a mai subliniat deputatul de Alba în comunicat.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=596284avatar Publicat de pe 18 septembrie 2017 şi actualizat pe 18 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ciprian: Salut, George! Te rog, un nr de contact sau suna ma tu ! Sunt un caz similar cu al tau !
  • dorel bugetaru: Pai de ce am devenit frustrati si invidiosi ? 😂 Ca nu e cazul. Nu e adevarat ce spuneti. Salarii...
  • Opruta cornelia: Domnule Alex da a-ti stat pentru 800_900 si tot la fel stați si acum unii dintre dumneavoastra
  • Mihai: Sper doar ca nu va contesta nimeni situatia in care nu vor mai fi bani sa-si incaseze salariile majorate si...
  • Ana: Ba, sunt salarii nesimțite pt că ei primesc cat au cerut, adică mai mult decât triplu. Apoi ce se întâmplă? De...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI