Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu: 14 milioane de euro de la Guvern pentru Centenar. Bani pentru Restaurarea Sălii Unirii, reabilitări de drumuri și construcția Monumentului Unirii

Publicat

dirzu articol smallDeputatul PSD Ioan Dîrzu a anunțat într-un comunicat transmis presei că Guvernul PSD a alocat sume importante pentru obiectivele de investiții din județul Alba cu ocazia Centenarului.
Deputatul de Alba spune că pe langă cele 2.2 milioane de euro alocați pentru restaurarea Sălii Unirii, și 7.6 milioane de euro pentru reabilitarea unor drumuri, la ultima rectificare bugetară din 13 septembrie au fost alocate fonduri în valoare de peste 4 milioane de euro pentru construcția Monumentului Unirii.

”O asemenea dată și o asemenea aniversare nu se cuvin lăsate pe seama improvizației politice, și a dorinței de a epata a unora, și de aceea trebuie să fim prevăzători și să scoatem de pe acum aniversarea de sub influența perturbatoare a acestor potențiale turbulențe politice, pregătindu-i din timp finanțarea și organizarea.

Asemenea Revoluției din decembrie 1989, Marea Unire au facut-o EI, oamenii obișnuiți, meșteșugarii, ostașii, și o mână de intelectuali adevarați, milioane de oameni care și-au dorit o altfel de Românie, a cinstei și corectitudinii, meritocrației si progresului.Toate acestea ni le dorim și am demonstrat că putem să dăm mână cu mână și să contribuim la reușita anului 2018”- spune Ioan Dîrzu.
”Proiectul construirii unui monument al Marii Uniri la Alba Iulia este vechi de nouă decenii, însă, din considerente financiare, a fost abandonat şi reluat de mai multe ori. Prin această sumă de peste 4 milioane de euro alocată de Guvern acest proiect va deveni în sfârșit realitate, iar în 2018 vom sărbători împreună la Alba Iulia Centenarul României Mari!”- a mai subliniat deputatul de Alba în comunicat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax