|

Ioan Lazăr: „Așteptăm săptămâna viitoare, să fie numit prefect și subprefect în județul Alba”. Propunerile făcute de PSD și ALDE

17270416_1403785199643076_1221359491_nCu toate că PSD Alba nu recunoaște că ar avea discuții privind numirea noului prefect, potrivit lui Ioan Lazăr, copreședinte ALDE, atât ei cât și colegii social-democrați ar fi înaintat propuneri pentru funcțiile de conducere la instituția ce reprezintă Guvernul în teritoriu. Se pare că PSD îl are în vedere pe Dănuț Hălălai, în timp ce ALDE, care cel mai probabil va primi funcția de subprefect, ar prefera o femeie.

„Așteptăm săptămâna viitoare, ca să fie numit prefect și subprefect în județul Alba. Atât noi cât și PSD am făcut sugestii pentru aceste funcții. Nu ascund faptul că atât noi cât și PSD am făcut propuneri și pentru prefect și pentru subprefect. Din câte am înțeles cred că funcția de prefect va reveni PSD-ului. Eu pot să vă  spun că noi am sugerat următorii oameni: Ovidiu Jidveian, Ioan Marincaș, Horațiu Josan, Monica Popescu”, spune copreședintele ALDE Alba.

Acesta a mai precizat că, din câte știe, PSD îl are în vedere pentru funcția de prefect pe șeful Gărzii de Mediu, Dănuț Hălălai.

În ceea ce privește posibila numire din ALDE a unui subprefect, Ioan Lazăr spune că el ar prefera o femeie pentru această funcție, sugerând că ar dori să fie numită Monica Popescu, momentan funcționar public în cadrul Primăriei Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=552563avatar Publicat de pe 10 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Ioan Lazăr: „Așteptăm săptămâna viitoare, să fie numit prefect și subprefect în județul Alba”. Propunerile făcute de PSD și ALDE”

  1. Losenau Custozza
    avatar

    As fi in stare sa va promit ca va dau votul meu la viitoarele alegeri, cu conditia sa-l scoateti pe Ovidiu Jidveian de pe lista! Omul acesta e complet a(na)gramat, parca n-a trecut prin scoala sau a lipsit de la orele de limba romana. Am citit interviul dat de el in revista ALBAIULIANUL de acum 2-3 ani si nu mi-a venit sa cred ca personajul acesta atat de mediatizat se exprima intr-un interviu ca un elev de clasa a IV-a certat cu limba romana.Trimteti-l asadar acasa pe individ, ca judetul a mai avut parte de un specimen similar pe postul de prefect acum cativa ani si senzatia de v..a ramasa de pe urma aceluia inca nu (ne-)a trecut.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI