Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Lazăr spune a strâns peste 1.000 de semnături din cele 30.000 pe care PLR Alba trebuie să le obțină pentru susținerea lui Tăriceanu la prezidențiale

Publicat

Președintele interimar al organizației PLR Alba, Ioan Lazăr a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că au strâns, numai din Alba Iulia, peste 1.000 de semnături pentru candidatura liderului Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. Organizația județeană trebuie să adune 30.000 de semnături. Chiar dacă nu se arată foarte optimiști în ceea ce privește atingerea acestui target, reprezentanții partidului în județ consideră că mai important este votul oamenilor.

Atât Ioan Lazăr, cât și vicepreședintele Ioan Uțiu sunt conviși că Tăricenu va ajunge în turul doi, adunând mai multe voturi la alegeri decât numărul semnăturilor pentru candidatură.

”Avem target pentru numărul de semnături pe care trebuie să le adunăm. Avem target 30.000 de semnături. S-a luat după numărul celor înscriși pe listele de votare, sunt undeva la 300.000 în județ și 10%, deci cam acesta e targetul. Ținând cont că oamenii sunt cam scârbiți de politică și nu prea agreează nici politicienii, mă îndoiesc că vom avea timp și, nu știu, nu sunt convins că vom aduna cele 30.000 de semnături, dar încercăm să ne apropiem și consider că nu numărul de semnături este cel mai important, ci votul oamenilor”, susține Lazăr.

În ceea ce privește modul de organizare al strângerii de semnături, ”deocamdată strângem semnături printre cei pe care încercăm să-i cooptăm în Partidul Liberal Reformator, prin prieteni, cunoștințe, după care vom monta corturi. Eu, personal am lăsat o cerere la primărie, ieri trebuia să mi se aprobe, ca să îmi aloce un spațiu unde să îmi montez cortul, mai multe corturi pentru strângere de semnături. La corturi vor sta tineri care nu neaparat vor fi membri ai partidului, pot fi și simpatizanți”, a declarat președintele organizației PLR Alba, Ioan Lazăr.

-->

Totodată, vicepreședintele Ioan Uțiu, prezent și el în conferință, a dorit să menționeze că ”în ce privește partea de semnături, partea de organizare, deja sunt realizate structuri ale Partidului Liberal Reformator, o parte preluate de la Partidul Național al Mediului, o parte făcute acum, nou”.

De asemenea, în viitoarele conferințe de presă vor face publice numele persoanelor care vor răspunde de orașele mari și chiar comunele din județul Alba ”deoarece ele sunt în curs de formare, ceea ce înseamnă că semnăturile sunt în apanajul membrilor Partidului Liberal Reformator”, după cum a declarat vicepreședintele Ioan Uțiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. yo

    joi, 21.08.2014 at 17:58

    La Utilaj, UTEPS e plin de simpatizanti. Luati-l si pe fostul director, beca cu voi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax