Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Rus a DEMISIONAT din funcția de ministru al Transporturilor, după ce i-a jignit pe românii care lucrează în străinătate

Publicat

ioan rus Ioan Rus şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Transporturilor, după ce miercuri, la un post de televiziune i-a jignit pe românii care lucrează în străinătate și a declarat „copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă”. Demisia lui Rus a fost confirmată de premierul Victor Ponta, care a anunţat că săptămâna viitoare vor avea loc discuţii despre înlocuitorul fostului ministru.

„Regret situația generată de declarațiile dlui Ioan Rus! Acesta și-a asumat răspunderea și mi-a prezentat demisia din funcția de ministru! Am acceptat demisia și săptămână viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris Ponta pe Facebook, la scurt timp după ce a avut o discuție la Palatul Victoria cu Ioan Rus.

Ioan Rus a declarat, joi, că este dispus să-şi dea demisia din Guvern în urma declaraţiilor privind românii care muncesc în străinătate. Și-a cerut încă o dată scuze pentru declaraţia făcută miercuri seara şi a spus că este dispus să demisioneze.

„Nici nu mi-am dat seama că va exista o astfel de evoluţie la un subiect. Nu acesta era subiectul discursului meu de ieri seară, ci era unul absolut pozitiv legat de nevoia ca noi să urgentăm masterplanul de transport astfel încâ să creăm condiţii ca românii să se întoarcă acasă, să aibă unde lucra civilizat şi să nu fie supuşi riscurilor acestora, cu familii care se destramă, copiii evoluează greşit s.a.m.d.

Am fost foarte bine înţeles. Ceea ce am spus eu acolo era în sens pozitiv, în sensul de a sublinia obligaţia noastra de a crea condiţii pentru ca românii plecaţi să aibă unde să vină. (…) Tuturor celor care se simt atinşi îmi cer scuze public.

Dacă lucrurile vor evolua în sensul în care toata lumea să fie extrem de nemulţumită şi nu se facă balanţă între ceea ce s-a făcut pozitiv şi această declaraţie si se pune problema demisie, fără îndoială că asta este o problemă care trebuie materializată. Dar să vedem cum vor evolua lucrurile”, a spus Ioan Rus.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a făcut, miercuri seara, o declaraţie halucinantă într-un comentariu despre românii care lucrează în străinătate.

„România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari-betonişti, zidarişi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. V-o spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate. În Portugalia, când s-a dat drumul la acest Master Plan, s-au întors vreo 700.000 de portughezi din toată Europa care făceau același lucru ca și noi. S-au întors acasă și au contribuit la acea infrastructură rutieră, feroviară, navală, aeriană, că același lucru l-au făcut și ei. Aproape un milion s-au întors portughezii”, a explicat Ioan Rus.

Într-un comunicat de presă al Ministerului Transporturilor se precizează: „Domnul ministru își cere scuze dacă prin formularea aleasă a jignit pe cineva, dar intențiile domniei sale au fost de a semnala o situație gravă cu care se confruntă multe familii de români, fără să-i jignească, ci chiar compătimindu-i”.

sursa: agerpres, romania tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaela

    vineri, 12.06.2015 at 00:06

    Curva-i masa,nevasta-sa și fica-sa iar el un HOT și vagabond!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax