Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel: „Nu ştim ce moţiune vom vota încă. Preşedinte va fi cel care cunoaşte cel mai bine partidul”

Publicat

dumitrel

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel neagă că ar fi existat discuţii, în Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba, despre faptul că democrat-liberalii îşi retrag susţinerea faţă de premierul Emil Boc. Ion Dumitrel a precizat că, atât timp cât a fost prezent în sală, cel puţin, nu a fost dezbătut acest subiect. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, vicepreşedintele PDL Alba, Mihai Baco a făcut public faptul că membrii Organizaţiei Judeţene PDL Alba vor susţine moţiunea lui Vasile Blaga.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui CJ Alba, în lipsa preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, cel desemnat ca purtător de cuvânt este George Şinca, nu avocatul Mihai Baco. „Am fost la şedinţa BPJ de joi, dar, din câte îmi amintesc, nu au existat astfel de discuţii. Vom lua o decizie referitor la ce moţiune se va vota, dar ce trebuie să se ştie e faptul că toţi vom vota acelaşi lucru. Preşedinte trebuie să fie cel care cunoaşte cel mai bine partidul”, a explicat Ion Dumitrel.

Acesta a menţionat faptul că Mircea Hava se află la Bucureşti, unde a participat la Biroul Permanent Naţional, iar, marţi, acesta se va întoarce pentru a comunica ce s-a stabilit la nivel naţional. „Mircea Hava este acum la Bucureşti. A participat şi aseară la discuţiile cu preşedintele Traian Băsescu, iar, astăzi (n.r. – luni), la Biroul Permanent Naţional. Când se va întoarce, vom decide împreună ce moţiune vom vota. Până atunci, nu trebuie să ne pronunţăm”, a conchis Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax