Connect with us
Publicitate

POLITICA

Ion Dumitrel vrea să afle cum se împart stimulentele la Finanţele Publice Alba

Publicat

Vicepreşedintele PD-L Alba, Ion Dumitrel, vrea să ştie dacă directorii de la Finanţe Alba folosesc stimulentele financiare pentru buzunarele lor.

Când vine vorba despre Finanţele Publice, Ion Dumitrel se transformă în Toma Necredinciosul. “Vreau să mă ajutaţi să aflăm împreună instituţia statului, la nivel de judeţ, care verifică dacă directorii de la Finanţe au aplicat corect legea pentru acordarea stimulentelor şi dacă nu cumva folosesc tertipuri pentru a putea să-şi bage foarte mulţi bani în buzunar”, s-a adresat Ion Dumitrel jurnaliştilor albaiulieni, în conferinţa de presă PD-L de vineri.

Acesta a mai spus că: “Din punctul meu de vedere, legea care prevede acordarea stimulentelor este foarte bună dacă este aplicată de oameni corecţi, care nu urmăresc să bage în buzunarul lor sute şi sute de milioane”.

În cursul acestei săptămâni, funcţionarii din cadrul Finanţelor Publice Alba au protestat pentru că nu şi-au primit stimulentele pe ultimele două luni şi pentru că salariile sunt foarte mici, între 500 şi 1.300 lei lunar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax