Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel: „USL vrea să îşi asume politic investiţia Daimler de la Sebeş. Aceasta s-a pus la cale demult, iar ei nu au avut niciun merit”

Publicat

YouTube video

Recenta implicare a primarului din Sebeş, Alexandru Dăncilă, în dezvoltarea noii investiţii Daimler de la Sebeş este aspru criticată de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Acesta susţine că singura instituţie care în decursul timpului şi-a oferit sprijinul investitorilor germani este Consiliul Judeţean şi îl acuză pe primar că îşi acordă merite pe care, de fapt, nu le are. Dumitrel se arată mirat şi de apariţiile în presă ale premierului Ponta care laudă investiţia Star Transmission de la Cugir, când, susţine acesta, de fapt noua fabrică va fi dezvoltată la Sebeş.

„Am fost foarte surprins să aflu că prim-ministrul nu ştie unde se face investiţia, dar şi-o asumă. E vorba de Sebeş, nu de Cugir. Am fost foarte surprins să aflu că trebuie să fim foarte mulţumiţi că există şi trăieşte pe pământ domnul Şova care a făcut o minune în trei luni de zile şi a adus această investiţie la Sebeş. Vreau să vă spun că m-aş fi bucurat ca administraţia locală din Sebeş, PSD-istă, să accepte şi să vină lângă mine şi CJ la discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii acestei firme la Sebeş, în toamna anului trecut, pentru a rezolva problemele pe care ni le-au cerut. E vorba de probleme de infrastructură şi de altă natură pe care ne-am angajat să le rezolvăm şi care au dus în final la ceea ce s-a făcut. Consiliul Judeţean Alba are un <mic> merit şi spun asta pentru că vreau să fiu modest. Pentru mine şi pentru noi nu e o surpriză, pentru că acţiunea asta se desfăşoară de mult timp, însă cei care ştiu, ştiu bine că nu se bate toba când se pregătesc astfel de lucruri. Experienţa asta o am şi la investiţia Bosch şi la investiţiile pe care Star Transmission le-a făcut şi le face. Singurul reprezentant al administraţiei sau al statului care a făcut o investiţie pentru acest important proiect am fost noi, Consiliul Judeţean”, sunt declaraţiile preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel.

Acesta a precizat că a auzit că, la începutul săptămânii viitoare, un secretar de stat se va afla în vizită la Sebeş: „Nu ştiu de ce vine un secretar de stat la Sebeş, nu ştiu cu ce ne poate ajuta, însă ştiu că vor să asume politic această investiţie, să spună că a fost făcută de USL. Eu vă spun că această investiţie se pune la cale de pe timpul Guvernului Boc-Ungureanu, iar în angajamentul pe care noi l-am luat faţă de investitor o parte din probleme s-au rezolvat, iar celelalte se vor rezolva în perioada următoare. Să nu amestece politica oamenii care nu au avut nici un merit în dezvoltarea aceste investiţii”.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Petrica

    vineri, 26.04.2013 at 23:11

    Desteptule de ce nu vine Mercedes,in Alba -Iulia?,voi sunteti cu Cetatea,atit stiti ,tu si Hava!.Nu a venit nici o firma de doamne ajuta in Alba-Iulia.Suntem la pamantde rasul curcilor,municipiul resedinta de judet, mai slab economic,decat un oras normal!,rusine mare!.

    • abu bakr

      joi, 02.05.2013 at 13:03

      profita de cetate halva,grofii szabo si alti cativa….financiar..estetic,si noi,.ulimea..

  2. abu bakr

    joi, 02.05.2013 at 13:01

    las ca are dumitrica aia mica..nu aveti nici unii! Nemtii au planificat totul,romanii nici macar baieti de mingi n-ati fost..si n-o sa fiti nici dupa ce-i dau drumul…
    E meritul trecutului orasului,a pozitiei geografice,a faptului ca austriecii au confirmat ca se pot face bani buni la Sebes,cu oamenii care sunt…

  3. abu bakr

    joi, 02.05.2013 at 13:11

    Meritul e a lui..Karl Filtsch..hmm.sau era Filtz? Filtz rumanesc?!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax