Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel: Proiectul de reabilitare a Cetăţii şi a Parcului Custozza poartă semnătura tuturor consilierilor locali

Publicat

dumitrel

Conducerea Consiliului Judeţean Alba este de părere că sprijinul oferit de liberali, albaiulienilor care doresc protejarea Parcului Custozza nu este altceva decât o strategie de campanie electorală. Prezent în conferinţa de presă a PDL Alba, preşedintele CJ, Ion Dumitrel a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că jumătate dintre actorii politici din Alba se află în campanie electorală şi toate demersurile lor au ca singur obiectiv atragerea de candidaţi.

„Mai atrag atenţia asupra faptului că există riscul să se denatureze sarcinile pe care administraţia şi le-a asumat prin legile care guvernează. Proiectul Parcului Custozza a fost votat în Consiliul Local de absolut toţi consilierii, inclusiv de la PNL şi PSD. Acest proiect a fost foarte bine analizat, pentru că beneficiază de finanţare europeană şi nu are caracter politic. Avizul pentru proiect a fost dat de ministrul Culturii, în 05.11.2008, când ministru era Adrian Iorgulescu din partea PNL „, a explicat Ion Dumitrel.

Acesta a ţinut să menţioneze că unul dintre semnatarii proiectului a fost arheologul Horia Ciugudean, şi el reprezentant al Partidului Naţional Liberal. Ion Dumitrel a explicat că aceste declaraţii au scopul de a avertiza populaţia despre strategiile adoptate de PNL şi că acestea nu urmăresc decât o singură finalitate: câştigarea alegerilor din 2012.

Întrebat ce părere are despre protestul ce a avut loc astăzi în Parcul Custozza, senatorul Alexandru Pereş s-a abţinut de la prea multe declaraţii. Acesta a precizat însă că mitingul reprezintă un prilej pentru ca cei mai slabi dintre liberali să iasă în faţă. „Nu am văzut pe nimeni serios de la PNL să se dea în spectacol”, a declarat Alexandru Pereş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Dan Agrisan

    vineri, 11.03.2011 at 14:51

    Si cam ce s-a votat in Consiliu? Piateta medievala? Sit arheologic? Actiune sanitara de taiere a copacilor bolnavi? E usor sa spui ca s-a votat ceva in unanimitate cand nu poti spune exact ceea ce s-a votat. In plus, oamenilor li s-au dat mereu asigurari ca parcul va fi doar „reamenajat”. Periculos eufemism, nu vi se pare?

  2. buldozeristul gradinar

    vineri, 11.03.2011 at 14:52

    Domnule Dumitrel, esti un mincinos ordinar.Cum poti da spui ca proiectul a fost avizat in 2008 cind proiectul a fost scris in 2009?Este clar, incercati sa acoperiti si sa salvati pusculita de bani a PDL………………………….Invirtiti datele, hirtiile si denaturiati informatiile cum va convine.Mai bine recunoasteti ca pe linga avantajele personale ale unora sint si avantaje materiale ale partidului care a cam terminat de supt bani publici si acum se infrupta din bani europeni cu orice risc….RUSINE

  3. eu

    vineri, 11.03.2011 at 17:59

    nota 10 pentru cum arata cetatea si cum va arata…. poate ca se fura , dar se fura cu simt si asta va roade pnl-isti si psd-isti ca nu puteti fura voi tot

  4. dan

    vineri, 11.03.2011 at 19:29

    Sa intelegem ca asta e declaratia oficiala pdl- „se fura, DAR se fura cu simt”. No daca e cu simt, palaria jos, imi retrag orice afirmatie tendentioasa. Cinste voua celor care furati cu simt!

  5. Dan

    vineri, 11.03.2011 at 19:55

    Domnule peres,
    sa iti fie rusine,ca acuzi pe cei care au fost in parc ca au fost manipulati…am iesit pentru ca in comparatie cu tine,pt.ca nici nu meriti sa iti spun dvs.-am spirit civic,si sunt mandru ca am iesit azi in parc

  6. ion

    luni, 14.03.2011 at 19:38

    Cineva dezinformeaza, ca sa nu zic mai rau! Arheologul Horia Ciugudean nu este reprezentant al PNL Alba si nici membru al acestui partid. Verificati-va sursele, inainte de a face declaratii publice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax