Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuţ Fulea lansează un nou album de cântece populare, la Alba Iulia

Publicat

Interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea va lansa, în această lună, un album nou de muzică populară, cu 17 piese vechi, aparţinând unor artişti grei a muzicii populare româneşti, din anii ‘80. Lansarea se va face în cadrul unui spectacol, în data de 21 noiembrie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Cu această ocazie, vor face un spectacol de zile mari: Furdui Iancu, Ioan Bocşa, Dumitru Fărcaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Voica, Niculina Stoican, Matilda Pascal Cojocăriţa, Mirela Mănescu, Mariana Deac şi Adina Medrea.

“Albumul pe care l-am editat este practic o restituire, pentru că sunt cântece cunoscute de iubitorii de folclor, piese ale interpreţilor mari care nu mai sunt în viaţă, ca: Petre Săbăteanu, Maria Tănase, Emil Gavriş”, a spus Ionuţ Fulea. Acesta a amintit şi de artistul în viaţă Alexandru Grozuţă. „Practic, le restitui cântecele, le aduc în atenţia publicului, pentru ca tinerii care ascultă aceste cântece să nu le preia jumătate, să le transforme, să le modifice versurile, pentru că sunt numai hiturile anilor ‘80. În sensul acesta m-am gândit să fac un album cu piese cunoscute, deoarece publicul nu le mai ascultă, pentru că ele nu mai sunt cântate; asta şi din cauza faptului că imprimările care s-au făcut pe vremuri nu mai au o calitate care să încânte urechea ascultându-le acum şi atunci am venit cu o imprimare modernă, o imprimare care să nu se depărteze foarte mult de original”, a declarat Ionuţ Fulea.

Biletele de intrare costă 10 lei şi vor fi puse în vânzare înainte cu două săptămâni de  eveniment, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru acte de caritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Amalia

    vineri, 12.11.2010 at 12:54

    Felicitari si mult succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax