Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 165 de candidați vor concura pe 58 de posturi, sâmbătă, la proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție

Publicat

sediu ipj

sediu IPJ politia alba Sâmbătă, 19 octombrie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie de ordine publică, rutieră şi transporturi, din Poliţia Română. În urma probelor eliminatorii, pe cele 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor concura 165 de candidaţi.

Cei care participă la concurs trebuie să se prezinte la Colegiul „Horea Cloşca şi Crişan ” din municipiul Alba Iulia, începând cu ora 9.00.

Accesul în sălile de concurs este permis până la cel mult ora 9.45. Celor care nu vor fi prezenţi la ora 9.45 în săli nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi „neprezentaţi”.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport. În sală, candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate şi pix sau stilou cu pastă ori cerneală de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit ştergerea şi rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este 7:00.

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax