Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 58 de posturi disponibile pentru cei care vor să devină poliţişti. Angajări la ordine publică în mediul urban şi rural. Concurs, în 19 noiembrie

Publicat

sediu ipj

sediu IPJ politia alba În cadrul concursurilor organizate de Poliţia Română pentru ocuparea a peste 2.300 de posturi, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba se fac angajări din sursă externă pentru 58 de agenţi, respectiv două posturi pentru reîncadrare. Înscrierile încep de luni, 3 octombrie, iar concursul are loc în 19 noiembrie.

Potrivit IPJ Alba, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie la concurs până pe data de 7 octombrie.

Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba i-au fost repartizate 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (un post de ofiţer şi un post de agent).

Din totalul celor 58 de posturi destinate încadrării directe, 21 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 3 sunt de agent de poliţie – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti și 33 sunt de agenți de ordine publică în mediul rural.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 3 – 7 octombrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în intervalul orar 9.00 – 15.00. Concursul va fi susţinut în 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax