Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 69 de comercianţi amendaţi, produse din carne şi alte bunuri confiscate şi un dosar de evaziune fiscală. Acţiune în pieţe şi târguri

Publicat

hala piata agroalimentara cetate Poliţiştii din Alba au amendat 69 de comercianţi care nu au respectat normele legale privind comercializarea produselor alimentare. Au fost constatate două infracţiuni şi au fost confiscate mărfuri în valoare de 3.225 lei. Amenzile sunt de peste 32.000 de lei.

În perioada 12 – 13 noiembrie, polițiștii din judeţul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea activităţilor ilegale comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora, transmite IPJ Alba.

Astfel, 70 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră şi transporturi au acționat, împreună cu reprezentanți DSVSA, pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele).

Pe parcursul celor două zile, echipele de control au efectuat 11 acţiuni în cadrul cărora au fost verificate 20 de societăţi comerciale şi 41 de persoane fizice.

În urma acestor activități au fost constatate două infracţiuni, dintre care una de  evaziune fiscală. Totodată, au fost aplicate 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 32.265 lei.

În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne şi alte bunuri în valoare de 3.225 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax