Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și băuturi alcoolice confiscate la „Târgul de Fete de pe Muntele Găina”. Aproape 100 de poliţişti au asigurat măsurile de ordine

Publicat

targ gaina 2017 2 Poliţiştii din Alba au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.885 lei, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind activitatea de comercializare a bunurilor şi au confiscat băuturi alcoolice în valoare de 2.020 lei, cu ocazia Târgului de Fete de pe Muntele Găina.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, alături de celelalte forţe cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei naţionale, a contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor publice prilejuite de sărbătoarea tradiţională „Târgul de Fete”, care a avut loc în comuna Avram Iancu, pe Muntele Găina. Pe parcursul manifestărilor, nu au fost înregistrate fapte cu violenţă, de tulburarea a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere.

În perioada 21-23 iulie, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete de pe Muntele Găina”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 98 de poliţişti (de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor), care alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, potrivit competenţelor, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

Pe parcursul manifestărilor cultural – artistice, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

Poliţiştii au constatat încălcări ale normelor legale pentru care au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.885 lei, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind activitatea de comercializare a bunurilor şi au confiscat bunuri în valoare de 2.020 lei (băuturi alcoolice).

Pentru reducerea riscului rutier, a fost asigurată prezenţa activă a polițiștilor de rutieră şi ordine publică, pe principalele artere rutiere ce duc spre comuna Avram Iancu şi Muntele Găina, iar aceasta a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax