Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IŞJ a finalizat repartizările cadrelor didactice în învățământ. Peste 4.200 de titulari vor activa în anul şcolar 2011-2012, la Alba

Publicat

Ultima ședință publică de repartizare în învățământ s-a încheiat, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba. Repartizarea s-a făcut în ordinea descrescătoare a punctajelor, iar prioritate la alegerea posturilor au avut cadrele  didactice titulare, care s-au putut detașa la alte școli, iar pentru catedrele vacante au putut opta apoi suplinitorii calificați. La ultima ședință de repartizare au mai existat aproximativ 50 de norme sau fracțiuni de normă.

În anul școlar care va începe din 12 septembrie vor activa 4.244 de profesori titulari, 3.726 de suplinitori calificați și 441 de suplinitori necalificați. Printre aceștia se mai numără și 48 de cadre didactice formate din  pensionari.

Şedinţele publice pentru ocuparea posturilor disponibile în învăţământ s-au desfăşurat începând cu 23 august, cu organizarea sesiunilor pentru fiecare disciplină, după finalizarea concursului pentru titularizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax