Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IŞJ Alba: LISTA cadrelor didactice din judeţ care vor beneficia de GRADAŢIE de MERIT în următorii cinci ani

Publicat

isj alba1 Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a făcut publică lista rezultatelor finale în vederea acordării gradaţiilor de merit în 2015. Un număr de 245 de cadre didactice au depus dosar pentru evaluare.
Numărul maxim de gradaţii care pot fi acordate se calculează prin aplicarea a 16% la totalul posturilor didactice existente la nivelul inspectoratului şi scăderea gradaţiilor acordate personalului didactic, aflate în plată.
Gradaţia de merit are o valoare de 25% din salariu și se acordă pentru o perioadă de cinci ani.
AICI lista cadrelor didactice care vor beneficia de gradaţie de merit.

Acordarea gradației de merit se face în funcție de anumite criterii, precum cel al activităților complexe cu valoare instructiv-educativă în pondere de 80%, privind performanțe deosebite în inovarea didactică în pondere de 10%, participarea la proiecte în pondere de 5% și contribuţia la dezvoltarea instituţională de 5%.

Potrivit Metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit în anul şcolar 2014-2015, beneficiarii gradaţiei vor primi 25% în plus la salariu pentru o perioadă de 5 ani.

Gradația de merit se atribuie pe o perioadă efectivă de 5 ani, începând cu data de 1 septembrie 2015.

Potrivit metodologiei, personalul didactic din învățământ care beneficiază de gradație de merit până la 31 august 2015 poate participa la un nou concurs. Profesorii pensionaţi nu mai beneficiază de gradație de merit de la încetarea, în vederea pensionării, a contractului individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Citeşte şi ISJ Alba: LISTA cu punctajele profesorilor care s-au înscris pentru gradaţii de merit în 2015. Criterii şi calendar

În intervalul 28 -29 mai se înaintează la Ministerul Educației Naționale listele cu personalul didactic din unitățile de învățământ, validat în vederea acordării gradației de merit şi în 11 august se emite ordinul ministrului Educației Naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax