Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IŞJ Alba: Rezultatele concursului pentru 25 de posturi de experţi. Cine va consilia elevii care îşi vor îmbunătăţi competenţele online

Publicat

sediu ISJ Alba

isj alba2Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a făcut publică lista celor 25 de experţi ce vor fi angajaţi pe o perioadă determinată de trei luni şi vor avea activitate câte trei ore pe zi în cadrul proiectului implementat de minister, „De ce şi cum învăţ?”. Este vorba despre o platformă online cu lecţii pentru elevi şi un concurs în care aceştia îşi pot testa cunoştinţele, pentru a avea sprijin în pregătirea educaţională.

Proiectul se desfăşoară până în decembrie 2015, iar cei 25 de consilieri vor acorda asistenţă pentru patru profesori care la rândul lor vor recruta un grup-ţintă de 600 de elevi. De asemenea, vor realiza baza de date cu aceşti elevi şi îi vor consilia şi pe aceştia, pentru orientarea pe secţiuni.

Scopul proiectului este de a motiva elevii să-și îmbunătățească pregătirea în cadrul celor 8 domenii de competențe cheie, de a-i ajuta să învețe cum să învețe și să identifice ce să învețe. Mijlocul prin care se realizează acest lucru este un site care are 2 secțiuni, una de învățare și una de concurs. Organizarea materialelor se va face pe 6 niveluri, sub formă de joc (cele 8 domenii se vor regăsi pe fiecare nivel). Un nivel corespunde la 2 clase, nivelul 1 claselor III-IV, 2 claselor V-VI, nivelul 5 corespunde claselor XI-XII, nivelul 6 fiind pentru abordarea avansată.

Fiecare lecție/test parcurs cu succes îi va aduce puncte elevului.

Candidaţii pentru aceste posturi au trebuit să aibă experienţă didactică sau în consiliere (asistenţă psihopedagogică) de minimum un an şi să fie cadru didactic. Au fost selectaţi în ordinea punctajelor obţinute în urma analizei dosarelor de candidatură.

Lista candidaţilor admişi la concurs:

Cristina Berezovski

Ioan Bordean

Monalisa Mirela Borza

Narcisa Ioana Bucureştean

Dorina Budoiu

Elisabeta Mihaela Ciortea

Ileana Cojocaru

Daniela Graţiela Coş

Delia Angela Gheorghiţă

Teodora Iordachescu

Codruţa Lodroman

Lorincz Helga

Mărioara Luduşan

Letiţia Simona Muntean Trif

Ovidiu Florin Panaite

Dumitru Panţa

Valeria Maria Pioraş

Alexandra Popa

Corina Daniela Popoviciu

Coralia Maria Telea

Ionel Trifon

Lilica Vanţ

Doina Carmen Vasilca

Aurora Vârtei

George Emanuel Voicu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Baiatu cu fiatu

    sâmbătă, 29.08.2015 at 06:33

    Blah, blah, blah…de precizat ca acești participanți sunt in majoritate inspectori la Isj si ca la sfârșitul cursului vor incasa fiecare o suma frumușica de bani. Un alt curs, cu dedicație, unde se sifoneaza bani europeni. Cine i-a selectat in ordinea punctajelor si pe ce criterii? Aloooooooo! Miliția!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax