Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba a primit două ambulanţe dotate pentru terapie intensivă, relocate de la colegii din Timiş

Publicat

Două ambulanţe SMURD au ajuns la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba, de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, prin realocare, de la ISU “Banat” Timiş.

Cele două ambulanţe sunt de terapie intensivă – tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene. Pe raza judeţului, SMURD Alba va dispune de un echipaj de terapie intensivă mobilă având competenţe şi domenii de activitate stabilite de legislaţia în vigoare.

Dispecerizarea si coordonarea apelurilor de urgenţă la care răspund echipajele SMURD sunt asigurate de catre sistemul unic de urgenţă 112 şi dispeceratul medical din cadrul Serviciului de Ambulantă Judeţean Alba.

Operaţionalizarea echipajului de terapie intensivă se va realiza în cooperare cu Unitatea de Primiri Urgenţe Alba, care va asigura medicii şi asistenţii necesari.

În funcţie de identificarea fondurilor şi finalizarea demersurilor necesare, reprezentanţii ISU Alba speră ca, în maxim două luni, să asigure un echipaj profesional de terapie intensivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. abc

    luni, 16.07.2012 at 17:42

    iar furati fonduri ce se cuvun ambulantei alba?Dar chiar nu va rste rusine?Dar cde cand pompierul face si pe medicul?O CEATA DE ******* IN FRUNTE CU ARAFAT

  2. Pingback: 80.000 de lei de la Consiliul Judeţean Alba pentru amenajarea şi dotarea unui Dispecerat ISU – Ambulanţă | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax