Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE JAF la Teiuş. Un bărbat a agresat o angajată de la o sală de jocuri de noroc şi a fugit cu banii din încasări

Publicat

cutitÎn noaptea de marţi spre miercuri, o sală de jocuri de noroc din Teiuş a fost jefuită de un bărbat. Din primele date, acesta avea faţa acoperită şi a ameninţat-o şi agresat-o pe o femeie, angajată la sala respectivă, după care a fugit cu banii din încasări.

Citeşte şi VIDEO: JAFUL de la sala de jocuri de noroc din Teiuş, ÎNREGISTRAT de camerele de supraveghere. Bărbatul, filmat în timp ce lovea angajata

Este vorba despre o sală de jocuri de noroc de pe strada Clujului.

Bărbatul a ameninţat-o cu un cuţit pe femeie, după care a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

I-a furat borseta în care avea suma de 1.615 lei, bani din încasări.

Jaful s-a petrecut în jurul orei 3.25.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea autorului.

UPDATE:La data de 28.01.2015, în jurul orelor 3.30, Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată de către angajata unei săli de jocuri de noroc din Teiuş, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă o sumă de bani, în timp ce se afla în sala de jocuri.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în noaptea de 27/28.01.2015, în jurul orei 3.25 un bărbat necunoscut, având faţa acoperită, prin ameninţări şi violenţă, i-a sustras femeii în vârstă de 32 de ani o borsetă în care era suma de 1.615 lei, bani proveniţi din încasări.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului în vederea tragerii lui la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi pentru recuperarea prejudiciului”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax