Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: JAF la un magazin alimentar din Alba Iulia. Un bărbat a furat o sumă de bani după ce a ameninţat-o pe vânzătoare

Publicat

YouTube video

Un magazin alimentar din Alba Iulia, cartierul Cetate a fost jefuit luni după-amiază de o persoană deocamdată neidentificată. Potrivit unor martori, un bărbat care avea capul acoperit cu o glugă a intrat în incinta societății comerciale de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, aflată la scara unui bloc din apropierea Şcolii nr. 8 din oraş şi a ameninţat-o pe vânzătoare să-i dea banii din casa de marcat.

Din primele informaţii, tânăra s-a conformat şi bărbatul a dispărut cu banii furaţi. Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că a fost înregistrată o sesizare de furt şi că se fac cercetări în acest caz, însă nu au oferit, deocamdată, mai multe informaţii.

Vânzătoarea, aflată în stare de şoc după incident, a povestit că bărbatul i-a furat suma de aproximativ 1.000 de lei pe care o avea în magazin. Acesta ar fi avut un obiect în mână, în momentul în care a ameninţat-o pe vânzătoare, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă este vorba despre un cuţit sau alt fel de armă.

Magazinul se numeşte „Nicomax 2” şi era dotat cu sistem de supraveghere video.

Din cercetările poliției rezultă că agresorul a furat suma de 800 lei și a amenințat-o pe femeie cu un cuțit. Până în prezent, acesta nu a fost identificat de poliție.

UPDATE, ora 19.30: „Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată astăzi, 7 aprilie, ora 16.08 prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a unui furt dintr-un magazin alimentar. Imediat după primirea sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat a ameninţat vânzătoarea magazinului cu un cuţit, împrejurare în care acesta a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă. În prezent poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală”, a declarat agent principal Iulia Mărginean, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

YouTube video

Vă prezentăm și comunicatul de presă transmis de IPJ Alba, la ora 20.00:

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată, astăzi, 07 aprilie a.c., ora 16.08, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la comiterea, pe strada Luceafărului, din municipiul Alba Iulia, a unei infracţiuni de furt de bani de la un magazin alimentar. Imediat după primirea sesizării, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, un bărbat, ar fi ameninţat o femeie de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, vânzătoare la un magazin alimentar, cu un cuţit, împrejurare în care acesta a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax