Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmeria Alba angajează personal din sursă externă. CONCURS pentru 2 posturi de subofiţeri operativi. Condiţii de participare şi înscrieri

Publicat

jandarmiInspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Alba organizează concurs pentru ocuparea, din sursă externă, a două posturi de subofiţeri operativi principali la detaşamentul Aiud. Dosarele de înscriere se depun la sediul IJJ, până în 25 noiembrie.

Posturile scoase la concurs sunt:

subofiţer operativ principal din cadrul Grupei a 2-a jandarmi supraveghere şi intervenţie Blaj/ Secţia de jandarmi Blaj/ Detaşamentul 3 Jandarmi Aiud (poziţia 297 din statul de organizare al unităţii). AICI, anunţul complet.

Concursul constă în susţinerea următoarelor probe:

– evaluarea performanţelor fizice: 17 decembrie 2016

– test scris – tip grilă: 19 decembrie 2016, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, judeţul Alba, începând cu ora 10.00.

subofiţer subofiţer operativ principal (şi conducător auto) din cadrul Grupei a 2-a jandarmi supraveghere şi intervenţie Blaj/ Secţia de jandarmi Blaj/ Detaşamentul 3 Jandarmi Aiud (poziţia 307 din statul de organizare al unităţii). AICI, anunţul complet.

Concursul constă în susţinerea următoarelor probe:

– evaluarea performanţelor fizice: 17 decembrie 2016

– probă practică de evaluare a aptitudinilor, cu relevanţă directă pentru performanţa pe post: 19 decembrie 2016

– test scris – tip grilă: 21 decembrie 2016, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, judeţul Alba, începând cu ora 10.00.

Persoanele care solicită înscrierea la aceste concursuri vor depune cererea de înscriere la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, personal, până la data de 25.11.2016, ora 12.00.

Dosarul de recrutare, în volum complet, va fi depus, personal, la serviciul menţionat anterior, până pe data de 13.12.2016, ora 12.00.

Candidaţii vor fi planificaţi pentru evaluarea psihologică specifică prin grija Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba.

Nota de promovare a fiecărei probe de concurs este minimum 7.00, cu excepţia probei fizice, la care notarea şi promovarea se fac potrivit reglementărilor interne specifice în domeniu este promovat concurentul care a obţinut pentru fiecare probă minim nota 5.00 şi minim media notelor 6.00). Candidaţii care au promovat proba sunt declaraţi „admis”, iar cei care nu au promovat sunt declaraţi „respins”.

Nota finală reprezintă media notelor obţinute la fiecare dintre probele concursului.

La proba a doua de concurs se prezintă numai candidaţii declaraţi „admis” la proba desfăşurată anterior.

Este declarat „admis” la concurs candidatul care a fost declarat „admis” la toate probele concursului şi a obţinut nota finală cea mai mare

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, următoarele condiţii legale şi condiţii specifice:

Condiţii legale:

– să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

– să cunoască limba română scris şi vorbit;

– să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

– să fie apt din punct de vedere medical, fizic şi psihic; aptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne/comisia de concurs, ca urmare a examinării medicale, verificării îndeplinirii criteriilor antropometrice, existenţei semnelor/tatuajelor neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară, verificării aptitudinilor fizice şi, respectiv, evaluării psihologice, potrivit baremelor şi/sau criteriilor aplicabile;

– să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi la data desfăşurării concursului;

– să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează, dovada absolvirii făcându-se cu diploma sau cu adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de finalizare a studiilor (termenul de valabilitate a adeverinţei este până la eliberarea actului de studiu respectiv, dar nu mai mult de 12 luni de la data eliberării acesteia)

– să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

– să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea

de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

– să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;

– nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

– îndeplinesc criteriul specific de înălţime minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile.

Condiţii specifice

– să fi absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat;

– autorizaţie de acces la informaţii clasificate – nivelul „secret de serviciu“ (obţinută după numirea pe funcţie; neacordarea accesului la documente clasificate de nivel solicitat atrage eliberarea din funcţie, de drept).

– permis de conducere auto categoriile „B” şi „C” (pentru postul de subofiţer subofiţer operativ principal – şi conducător auto)

Conţinutul dosarului de recrutare

– cererea de înscriere şi CV;

– copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului;

– copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, livretului militar;

– copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă;

– autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului;

– cazierul judiciar;

– caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire;

– 3 fotografii tip buletin de identitate;

– două fotografii color 9 x 12 cm;

– fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative;

– declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, telefon: 058/24407 sau 0258/24471, luni-vineri, între orele 8.30-13.00

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax