Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Cafeneaua culturală „E timpul toamnei din noi” în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor. Aniversări, lansări de carte şi recital de muzică folk

Publicat

Afis cafenea toamna 2014 bun Joi, de la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, se desfăşoară cafeneaua culturală cu titlul „E timpul toamnei din noi”. Organizatorii transmit că vor fi aniversaţi Veta Biriș, Ioan Hănțulescu, Ana Hinescu, Emil Jurcă, Cornel Nistea și Mihai Pascaru. Vor avea loc lansări de carte, iar ce prezenţi se vor putea delecta şi cu un recital de muzică folk susţinut de Felicia Pop. Invitat special la eveniment va fi Costa Roşu, din Serbia care va lansa un album monografic, „Istroromânii, povestea unei populaţii străvechi care dispare”. 

E timpul toamnei din noi” şi e momentul în care Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” se gândeşte la oamenii de-a lungul timpului ne-au dăruit ”povești”, cântece, poezii, respectiv interpreta de muzică populară Veta Biriș, Ioan Hănțulescu, Ana Hinescu, Emil Jurcă, Cornel Nistea și Mihai Pascaru.

Aceştia vor fi aniversaţi, în cadrul cafenelei culturale de joi, de la ora 18.00 în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor. Pe lângă celebrarea celor amintiţi mai sus, publicul prezent va mai avea parte şi de lansarea unui volum de poezii, „Poem în lanţ” semnat de Anca Elena Şerpe şi „Seve de dor” a lui Petre Făgăraş.

Un moment artistic în cadrul cafenelei va fi recitalul de muzică folk susţinut de Felicia Pop.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax