Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI: Festivalul Interjudeţean “Ritmurile Copilăriei” la Alba Iulia. Spectacol-concurs de folk, muzică uşoară şi dans modern

Publicat

spectacol alba mall Trupe de copii din Alba și alte cinci județe se întrec joi, într-un spectacol-concurs de muzică folk, muzică ușoară, dans modern și contemporan. Festivalul Interjudețean “Ritmurile Copilăriei”, ajuns la ediția a noua, începe de la ora 17.00, la Alba Mall.

Acest spectacol este inclus în calendarul activităţilor extraşcolare al Ministerului Educaţiei Naţionale, fiind o iniţiativă a Palatului Copiilor din Alba Iulia şi fiind realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba.

Spectacolul concurs de muzică folk, muzică ușoară, dans modern și contemporan reuneşte trupe de copii din Vâlcea, Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Cluj, Mureş şi Alba şi se va desfăşura în incinta Alba Mall începând cu ora 17.00.

Juriul va fi format din specialiţti de la Palatul Copiilor Alba Iulia şi de la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia.

Se vor acorda premiile I, II, III, premii speciale şi menţiuni, pe grupe de vârstă şi secţiuni.

În această săptămână, Palatul Copiilor Alba Iulia, prin Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză, organizează împreună cu copiii înscrişi la acest cerc, seri tematice dedicate sărbătorii de Halloween. Aceste întâlniri vor fi sub formă de petreceri, concursuri şi activităţi interactive şi amuzante adaptate pe grupe de vârstă. Acest proiect se numeşte “Săptămâna Halloween” şi se adresează tuturor copiilor înscrişi la cercurile de Cultură şi Civilizaţie Engleză şi Franceză din Palatul Copiilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax