Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI | „Flori de mai”: Spectacol cu muzică și dansuri populare la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia şi program artistic la căminul pentru vârstnici

Publicat

O seară plină de bucurie, dar și de dor se anunță joi, 22 mai, pentru iubitorii de folclor din Alba Iulia. Aceștia au ocazia să participe la un spectacol de muzică și dansuri populare, cu interpreți de toate vârstele. Spectacolul se intitulează „Flori de mai” şi va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, începând cu ora 19.00.

Sunt invitați să urce pe scenă, cu recitaluri, artiștii: Simona Niculeasă, Florin Covaciu, Bogdan Mara, Adriana Pascal și Ansamblul Folcloric „60 Plus”. Regia artistică a spectacolului îi aparține profesorului Vasile Repede.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului.

Tot joi, de la ora 14.30, cu ocazia “Serbării florilor de mai”, beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice din subordinea Consiliului local al municipiului Alba Iulia se vor bucura de vizita Ansamblului “60 Plus”, care va prezenta un program de cântece populare.

Programul artistic va fi completat de grupul “Optimiştii” al Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia, cu un program de cântece şi poezii, serbarea încheindu-se în acorduri de romanţe.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax