Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Lansare de carte, la Alba Iulia. Elevul Paul Petre îşi prezintă al doilea roman, ,,Un cerc vicios”

Publicat

Afis Paul Al doilea roman al elevului Paul Petre, care a început să creeze încă de la vârsta de 10 ani, va fi lansat joi la Alba Iulia. Evenimentul începe de la ora 18.00 şi este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Grupul editorial ,,Libris”.

,,Un cerc vicios” este titlul cărții ce se va lansa joi, 5 octombrie 2017, la Cafeneaua ,,Gavroche”,  unde publicul se va întâlni atât cu autorul care va oferi autografe tuturor celor prezenți cât și cu cei care au crezut în el și l-au susținut și încurajat de-a lungul timpului: prof. Furdui Miruna de la Școala ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia, prof. Carmen Busuioc de la Colegiul ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Horia Nilescu de la Grupul editorial ,,Libris” și managerul Silvan Stâncel de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia.

Cartea ,,Un cerc vicios” este al doilea roman al scriitorului Paul Petre, care a început să creeze încă de la vârsta de 10 ani. După câteva încercări nefinalizate, la 9 decembrie  2011 publică și lansează în spațiul public primul roman intitulat ,,Un oraș zburător”. Cartea a fost foarte bine primită de public motiv pentru care Petre Paul aduce din nou în fața publicului un roman de intrigă, aventuri și suspans ce va stârni interesul tuturor, indiferent de vârstă.

Paul Petre este elev al Colegiului ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și a afirmat mereu că scrie pentru că îi place să creeze personaje, să plângă și să se bucure alături de ele, scrie pentru că îi place să evadeze în alte lumi și pentru că iubește să fie stăpânul propriului tărâm. Dar mai ales scrie pentru că își dorește ca tinerii de vârsta lui să reînvețe să iubească literatura și să simtă satisfacția mirosului cernelii de tipar, a filelor noi de carte răsfoită cu nerăbdare și a nopților pierdute la lumina veiozei așteptând să dezlege ițele încurcate ale ,,poveștii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax