Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Lansare de carte și sesiune de autografe cu Nicolae Breban și scriitoarea Aura Christi, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat


Afis Aura Christi 2015 Casa de Cultură a sindicatelor va găzdui, joi, de la ora 18.00, două lansări de carte. Este vorba despre Nicolae Breban și scriitoarea Aura Christi care vin la Alba Iulia cu două romane.

„Avem bucuria de a-i avea oaspeți pe academicianul Nicolae Breban și pe scriitoarea Aura Christi, două nume reprezentative pentru literatura română. Și pentru că ne dorim să împărtășiți cu noi această bucurie, Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Judeţeană ”Lucian Blaga” Alba și partenerul nostru în acest demers, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, vă invită joi, 26 noiembrie 2015, orele 18-00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, la un eveniment cultural deosebit: lansarea a două romane ce poartă semnătura lui Nicole Breban – Jocul și Fuga și Singura cale, ediția a II-a, respectiv a volumului semnat de Aura Christi – La sfera del freddo. Dall’inferno, con amore/ Sfera frigului. Din infern, cu dragoste”, au transmis reprezentanții Bibliotecii „Lucian Blaga”.

Alături de cei doi scriitori vor mai fi prezenți editorul Andrei Potlog de la Fundația Culturală Ideea Europeană și poetul Aurel Pantea, președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax