Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Poezie și cafea la Artcafé Downtown din Alba Iulia. Dimineață de lectură, dedicată lui Mihai Eminescu

Publicat

Așa cum ne-am obișnuit în  2012, odată cu începutul noului an, la Artcafe Downtown se reia seria zilelor de „joi cu poezie”. În fiecare joi, începând cu ora 10.30, în localul albaiulian sunt așteptați toți iubitorii de cultură și poezie, pentru a savura o cafea și a se delecta cu versuri dintre cele mai alese, ale poeților clasici sau contemporani, albaiulieni, români și de pretutindeni.

Evenimentul este organizat în fiecare joi, de către Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și ArtCafe Downtown, iar în ianuarie, lecturile sunt programate pentru 17, 24 și 31 ianuarie 2013.

„Vreme trece, vreme vine, /Toate-s vechi și nouă toate; /Ce e rău și ce e bine/Tu te-ntreabă si socoate; E bine să ne amintim de Eminescu, e bine să ne  întâlnima cu poezia, e bine să savurezi și o cafea. Și nu uitați de prieteni!”, a transmis organizatoarea evenimentului, Cristina Smadea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax