Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Adevărurile şi minciunile din jurul legii care condamnă extremismul şi cine a îngropat dosarul Diaspora

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” continuă dezbaterea care a incendiat vara: pro şi contra legii anti-extremism.

Vei afla de la directorul Institutului „Elie Wiesel”, Alexandru Florian, precum şi de la un invitat-supriză, care este adevărul despre legea care interzice cultul fasciştilor şi al legionarilor.

Există o dispută HOLOCAUST – GULAG? Care sunt omisiunile, minciunile, exageratile aruncate în spaţiul public şi de ce este considerat Petre Ţuţea periculos?

Iar de la ora 23.00 Rareş Bogdan cere autorităţilor răspunsul la o întrebare: A fost abandonată Diaspora? De ce?

EXCLUSIV: Cine a ingropat Dosarul Diaspora?

Vei afla de ce vorbesc reprezentanţii românilor de peste graniţe despre dizolvarea Parlamentului, dar şi cine blochează legea votului prin corespondenţă şi legea votului electronic.

De ce nu sunt considerate urgenţe, precum Codul fiscal, dar şi cine are interesul să le ţină în sertarele Comisiilor Parlamentare?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV si Realitatea FM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Simona

    vineri, 14.08.2015 at 10:35

    De ce noi, romanii, suntem atat de snobi ? Cum de ne putem solidariza in probleme care nu ne reprezinta (gen „si eu sunt Charlie”) iar acum, nu suntem in stare sa spunem : si eu sunt Tutea, si Cioran, si Eliade, si Noica, si Gyr, si Vulcanescu, si Crainic, si Bartolomeu Anania ….si multi, multi altii ???
    Bucuria ca ei (sfintii) exista, sa n-o lasam umbrita de „legi omenesti”. Cine-i respecta, ii respecta cu si fara astfel de legi. Dar marea problema e ca modelele ne sunt luate a doua oara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax