Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Ziua care poate schimba Europa cu 180 de grade – BREXIT

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Joi seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00, Dan Puric se întoarce. Ce se va alege din România morală și cum comentează recentele evoluţii politice? Ce şanse dă reuşitei reformelor actualului Guvern? Apar noi partide sau electoratul mai dă o şansă, nesperată, actualelor formaţiuni compromise?

Avancronica parlamentarelor – Salvarea prin cultură. De ce renunţă România atât de uşor la o mină de aur. Ce crede Puric despre campania anti-corupție?

De la ora 22.30, duplex București-Londra. Ziua care poate schimba Europa cu 180 de grade – BREXIT. Uniunea Europeană la cea mai mare răscruce de la crearea ei.

Cei mai buni analişti de politică externă vin la Realitatea TV: Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Traian Ungureanu, Iulian Chifu, gen. Alexandru Grumaz, Valeriu Turcan, Ion M. Ioniţă, Andrei Marga şi talentata Oana Popescu îţi spun totul despre impactul referendumului din Marea Britanie. Iese sau nu UK din UE? Urmează FREXIT? Ce pierd românii, ce câştigă? Dar ruşii? Ce pierde leul in caz de BREXIT? Care este proiectul naţional al României? Avem vreo direcţie sau doar mimăm? Cine a dinamitat Uniunea Europeană? Cum trebuie schimbat eurosistemul după frisoanele date de britanici? Argumente pro și contra BREXIT, rezultatele, în direct.

Totul într-o emisiune-maraton marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la ora 21.00 la 1.00.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax