Connect with us
Publicitate

Uncategorized

JOI SEARA, premierul Dacian Cioloş vine la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Care este viziunea sa pentru România şi principalele urgenţe

Publicat

rares bogdan În această seară, premierul României vine la „Jocuri de Putere” pentru un dialog fără menajamente cu Rareş Bogdan. Vei afla de la Dacian Cioloş totul despre auditul făcut guvernării Ponta, cât de mare este dezastrul lăsat de PSD, ce decizii importante şi dificile are în faţă şi care sunt principalele sale urgenţe.

Pot fi crescute salariile bugetarilor în timpul relaxării fiscale? Ce calcule i-a arătat lui Klaus Iohannis astfel încât preşedintele a putut promulga legea creşterii lefurilor de la stat?

Cum sună Reforma „Cioloş” în materie de infrastructură?

Cum sună Reforma „Cioloş” în materie de administraţie? Până unde va merge cu depolitizarea? Îi va schimba pe actualii prefecţi?

Ce are de gând cu spitalele închise? Dar cu învăţământul rural?

Care este viziunea sa pentru România? Câte din erorile a 26 de ani de democraţie pe genunchi pot fi corectate într-un an?

Este guvernul său unul de tehnocraţi sau de birocraţi?

Cum decurge colaborarea cu Parlamentul?

Trimiteţi întrebari pe facebook şi jocurideputere@realitatea.net, premierul va primi întrebările Dumneavoastră în direct.

Totodată, rămâneţi alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 22.15, pentru analiza declaraţiilor făcute de Dacian Cioloş, la „Jocuri de Putere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax