Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Amenajarea Văii Mureşului, măsuri de urgenţă în transportul local şi proiectul Open Şah Alba

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit joi, 29 mai, de la ora 11.00, în şedinţă ordinară, cu 14 proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se află documentaţia pentru amenajarea Văii Mureşului, a campingului la Luncile Prigoanei, măsuri de urgenţă pentru transportul local, drumuri de accces la centru integrat al deşeurilor Galda şi modificarea tarifelor practicate de Arieşul SA pentru cursele de persoane. Un alt punct de pe ordinea de zi vizează proiectul Open Şah Alba 2014 şi completarea taxelor la bugetul judeţean.

UPDATE: Consilierii judeţeni au aprobat toate proiectele de pe ordinea de zi, inclusiv un proiect nou şi anume acordarea unui mandat special reprezentantului judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la Societatea Comercială „Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA (Victor Secară)

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei „Plan de amenajare a teritoriului zonal Valea Mureşului – Judeţul Alba”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a „Concursului de arhitectură – Amenajare camping„.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Spitalului Judetean de Urgenţă Alba Iulia.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Articolului 1 din Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 92 din 16.04.2014.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei judeţene în domeniul asistenţei sociale şi al protecţiei copilului, Judeţul Alba, 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba asupra bunului-spaţiu „Sală de şedinţe”, în suprafaţă utilă de 171,60 mp, situat la parterul imobilului, municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a Judeţului Alba.

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 98/2010 privind aprobarea închirierii a două bunuri-spaţii în suprafaţă utilă totală de 29 mp situate la subsolul imobilului din municipiul Alba Iulia, str. Basarabiei nr. 5 A, proprietate privată a judeţului Alba.

9. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în inventarul proprietăţii private a judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către Apa-CTTA SA.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza studiu de fezabilitate, pentru obiectivul „Construire drumuri de acces pentru Centrul de management integrat al deşeurilor Galda de Jos şi pentru staţiile de transfer”.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, utilizate de către operatorul de transport rutier SC Arieşul SA.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de urgenţă pentru asigurarea continuităţii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, având în vedere Încheierea de şedinţă din data de 15.05.2014, pronunţată de Curtea de Apel Cluj, prin care s-a dispus suspendarea judecăţii recursului Dosarului nr. 10400/117/2013, până la soluţionarea definitivă a cauzei cu nr. 290/33/2014 aflată pe rolul Curtii de Apel Cluj.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Judeţul Alba, prin Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba, pentru implementarea Proiectului „Open Şah – Alba” 2014.

14. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 198/24.10.2013 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2014, cu modificările şi completările ulterioare.

15. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ana-Maria Duvlea

    sâmbătă, 24.05.2014 at 08:49

    16. ASFALTARE DRUM DE TARA OASA-LUNCILE PRIGOANEI;
    17. SEDIU PENTRU FILIALA ALBA A UNIVERSITATII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA(in Bistrita, Zalau, Baia Mare si Satu Mare problema e rezolvata)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax