Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Simulare de ACCIDENT la Alba Iulia. Exerciţiu al echipajelor ISU şi altor forţe de intervenţie

Publicat

pompier

Forţele de intervenţie ISU Alba, alături de alte echipaje, vor interveni, joi, de la ora 11.00, la Alba Iulia, în cadrul unui exerciţiu de acţiune în cazul unui accident pe timpul transportului de substanţe periculoase. Simularea se desfăşoară pe strada Livezii din municipiu.

În zona exercițiului, circulația rutieră va fi restricționată temporar, autovehiculele fiind dirijate de către polițiști.

În scenariul „Exercițiului cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de accidente pe timpul transportului substanțelor periculoase, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident rutier, în care sunt implicate o autocisternă încărcată cu amoniac și două autoturisme, în urma căruia rezultă mai multe victime și o poluare accidentală.

Vor participa la exercițiu reprezentanţi ai Instituției Prefectului Județul Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Comitetului Local pentru Situații de Urgență și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia, Serviciului Județean de Ambulanță Alba, Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, Poliției Locale Alba Iulia, Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax