Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Spectacolul “Sânziana şi Pepelea”, prezentat de Teatrul de Păpuşi “Prichindel” la Alba Iulia

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la vizionarea cu public a spectacolului „Sânziana și Pepelea”, adaptare după Vasile Alecsandri de Cristian Pepino. Spectacolul face parte din programul premierelor din Proiectul managerial 2017 – 2020, cuprinse și în programul Alba 100, program dedicat sărbătoririi centenarului Marii Uniri și va avea premiera în 2018.

„Sânziana și Pepelea”, declarată de Vasile Alecsandri drept o „feerie națională”, este un spectacol în care firul narativ și personajele specifice basmului se prezintă cu mult umor, cu ironie și cu măiestria regizorală a lui Cristian Pepino. Aventură, poveste de dragoste, regi, zâne, zmei și duhuri ale pădurii se întâlnesc în povestea plină de farmec și de voioșie specific românească. Păpuși și actori se vor prezenta în fața voastră, dragi copii și părinți, profesori și educatori, cu bucuria jocului și cu frumusețea poveștilor care sunt doar ale noastre, ale românilor, transmit reprezentanţii teatrului.

Echipa spectacolului: regia artistică și adaptarea – Cristian Pepino, scenografia – Raluca Maria Aionițoaie și Remus Alexandru Gabor, muzica  – Levente Szöcs, distribuția: Ioana Bogățan, Irina Melnic, Teodora Popa, Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu și Tudor Popa, regia tehnică – Elena Madaras, lumini – Ovidiu Tămășan și Călin Popa, sunet – Florin Andrea, croitorie – Mirela Tămășan, mașiniști – Răzvan Laszlo și Horia Oarga, tâmplărie – Marin Goia. Manager teatru – Ioana Bogățan.

Urmare a începerii lucrărilor de reabilitare la sediul teatrului, toate spectacolele Teatrului de Păpuși „Prichindel” vor avea loc, începând cu această dată, la Casa de Cultură a Studenților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax